Всім привіт. Мене звати Андрій мені 24 роки. В покер граю 2 роки . Перший рік грав для розваги ,з кінця 2014 року почав більш серйозніше відноситися до покера . Зараз хочу прогресувати покращувати гру і почати заробляти покером , а в майбутньому пограти на живих турнірах.
Дата проведения:30.10.2015 Тренер: vbnztik Активный ученик тренировки: anders199, AVS Оценка тренировки: 10 из 10
Заметки: - з AA коли ми на СВ і нас рейзить СО ми чіпак за столом треба грати збетом; - з топ-парою після чека на флопі треба ставити треть пота ; - на СВ з руками типу Q10 різномасні ,коли з УТГ лімп всі пас ми маємо з цею рукою грати пас або рейз, але не кол; - робити ставки так щоб було не мало і не багато для кожної окремої ситуації;
Дата проведения:08.11.2015 Тренер: vbnztik Активный ученик тренировки: anders199 Оценка тренировки: 10 из 10
Заметки: - проти опп. ,які ставлять пот на флопі ,а потім пот або олл-ін на рівері граємо з двома парами,сетом або якщо в нас є на них інфа. то можна із парою і гуд кіккером; - на досці де в нас топ пара і ми без пози ставимо ставку і на тьорні закривається флеш і опп. нас нерейзив на флопі пушим ,але це залежить від того сільки зараз пот і у опп. скільки і у нас ; - з КК і АА коли ситуація хороша треба пушити ,а не колити і 3 бетити;
Дата проведения:24.11.2015 Тренер: vbnztik Активный ученик тренировки: anders199 Оценка тренировки: 10 из 10
Заметки: -коли в нас хороший впіп пфр і 3бет не входимо з руками типу QT різномасні з утг; -3бети робити оптимальні невеликі ,немалі; -вивести агресію в хаді ;
Дата проведения:14.01.2016 Тренер: vbnztik Активный ученик тренировки: anders199 Оценка тренировки: 10 из 10
Заметки: 1.Компліт в оппа з агресією 1 якщо я на СБ а він на ББ 2.Пропуски 3бетів в лузових оппів,які неперший раз у нас стілять. 3.Чек в ситуаціях коли я в позі на оппа і доска підходящя щоб отримати ставку від нього на рівері. 4.3бети з руками типу 87одномастні проти тайтових регів з широким стілом.