Сьогодні виявився звичайний мінусовий день. Ще й не зміг котові рентген зробити. Бо, як завжди, лікарі собі йдуть додому, коли хочуть, і їм по цимбалах, що говорили пацієнтам (тобто хазяїнам тварин) Це так, відступ
Про гру нічого ні поганого, ні хорошого сказати не можу. Відчуваю, коли буде в мене персональне тренування, тренер мене з моєю ігрою рознесе в пух і прах

Хоча стараюсь піднімати ПФР в пізній стадії, але, мабуть, не дуже успішно. Зловив себе на думці, що коли не пре, то як би ти не грав, а свій ключовий олл-ін ти все одно програєш. Така собі лотерея. Але мені гріх жалітись, бо мені все-таки більше везе, ніж не везе. Ні, я не граю в бінго покер, я про монетки. Більше їх я все-таки виграю.
З позитивного можу відзначити, що практично повністю перестав реагувати на бед біти при олл-інах. Реально, навіть не чіпляє. Може причина, що ставки маленькі, а, може, і я хочу в це більше вірити, я росту в психологічному плані. Також зареєструвався на люмосіті. Правда, не знаю, як на форумі мені за це мають нараховуватись очки.
Про тільт. Сьогодін він знову був відсутній. І хватить про небажаного гостя.
Турніри: 420 / 500
Профит: + $110,67
ROI: 26,35 %
Графік виграшів по пакету:

- grafik 3.png (35 КБ) Просмотров: 4674